facebook instagram linkedin
Selecteer een pagina

Jouw website of webshop, professioneel
ontworpen en gebouwd door HSP

Bij HSP begrijpen we dat een website of webshop meer is dan alleen een online visitekaartje. Het is jouw digitale etalage en een essentieel onderdeel van je bedrijfsstrategie. Met onze uitgebreide ervaring in webdesign en webontwikkeling zorgen wij voor een op maat gemaakte oplossing die niet alleen mooi en functioneel is, maar ook goed presteert op zoekmachines zoals Google.

Onze Webdesign Aanpak
Een succesvolle website begint met een doordacht ontwerp en een gestructureerde aanpak. Bij HSP volgen we deze stappen om jouw ideale website of webshop te realiseren:

  • Inventarisatie: We starten met een grondige inventarisatie van jouw wensen en doelen. We onderzoeken wat jouw doelgroep aanspreekt en hoe we dat kunnen vertalen naar een effectieve website.
  • Visualisatie en structuur: Onze designers maken een visual en boomstructuur om een duidelijk beeld te krijgen van de look & feel en de gebruikerservaring (UX). Dit helpt ons om een website te creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is.
  • Contentcreatie: We ontwikkelen zoekmachinevriendelijke teksten en voegen afbeeldingen, infographics, video’s en klantcases toe die jouw verhaal effectief vertellen.
  • Websitebouw: Na goedkeuring van het ontwerp en de content starten we met de bouw van jouw website of webshop. We gebruiken WordPress voor websites en WooCommerce voor webshops, beide populaire en gebruiksvriendelijke CMS-platforms.
  • Testen en opleveren: We testen de website grondig om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt. Na goedkeuring leveren we de website op en zorgen we voor een soepele overgang.

Optimalisatie en ondersteuning
Een goed werkende website vereist voortdurende zorg. Daarom bieden wij:

  • Hosting en onderhoud: Snelle en veilige hosting met regelmatig onderhoud, zodat jouw website altijd goed blijft draaien.
  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO): We gebruiken de plugin Yoast om ervoor te zorgen dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines.
  • Zoekmachine Advertising (SEA): We kunnen campagnes opzetten om direct meer verkeer naar jouw website te genereren.

Waarom Kiezen voor HSP?

  • Ervaring en expertise: Jarenlange ervaring in het bouwen van websites en webshops.
  • Gebruiksvriendelijke Platforms: We werken met WordPress en WooCommerce, beide platforms die eenvoudig zelf aan te passen zijn.
  • Op maat gemaakt: Elke website en webshop wordt volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.
  • Volledige Ondersteuning: Van ontwerp tot onderhoud, wij bieden een complete oplossing voor jouw online aanwezigheid.

Laat jouw website of webshop ontwerpen door de experts van HSP

Ben je klaar om een indrukwekkende website of webshop te lanceren? Vraag snel een offerte aan en ontdek hoe wij jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau kunnen tillen!

    Vraag een Offerte Aan!

    (073) 614 38 32

    Of vul het formulier in